29.7.08

superkorte update

~ Korte Londense impressie ~

Het is 19u UK time, ik heb net gedaan met een conference call met de US en Canada, moet nog gaan food shoppen (maar de winkels zijn hier lekker lang open :) om dan te kunnen koken terwijl Maarten gaan voetballen is met het dunnhumby team.

We zijn gisteren verhuisd naar onze nieuwe flat en zijn absoluut in de wolken. Enige vraagstuk is nog waar we al onze kleren gaan hangen... we'll see - extra kast mss -. In de volgende dagen zal het vooral kwestie zijn van proviand in te slaan en alles een definitief plaatsje te geven. Supergoed geslapen, dus da's ook al veel!

't Is hier vree mooi weer, zodanig dat we bijna in een vakantiestemming verkeren, zelfs al loop ik soms te pas en te onpas nog naar mn werk om mails te kunnen sturen zodat ze nog op tijd aankomen in de US of China... 't is nu wel maar 2 minuutjes wandelen meer, dus thuis nooit aan't werk denken (we hebben ook nog geen internet), al staat het dunnhumbygebouw toch wel verrassend dicht tegen onze flat ;)

Het summerbal was niet echt spectaculair, veel gebabbel en weinig echte goeie feestvibes. Maar wel gezellig. Morgen eerste keer naar de book club van dunnhumby, we gaan het boek 'The steep approach to Garbadale' bespreken, ik vond het alleszins een aanrader!

En dan van't weekend naar Belgie!

De tijd vliegt, and so do I, to our cosy new flat!

Besos,

Luisa x

3 comments:

Anonymous said...

mooi en nu ook nog de mail van je zus proberen te beantwoorden.

Anonymous said...

Proficiat met jullie flatje!
Nemen jullie een flatcat?
Hoedanook het beste toegewenst op jullie nieuwe plaatsje!!!

Anonymous said...

Zo druk met the London way of living dat we de avonturen niet meer kunnen volgen? Hup Louise hup, please write!